Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Poropiirakka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Poropiirakka
Poropiirakka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.340 kg
Valio GN -pizzapohja
, esipaistettu
Täyte
0.200 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.300 kg
Valio Emmental punaleima raastetta
0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
0.200 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.002 kg
valkopippuria
0.051 kg
hienonnettua persiljaa
Ohje
Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjalle.
Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 20 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
222
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 15 / 5,1 kg
Valio Emmental punaleima e2,5 kg raaste
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
222 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
222 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›