Poropiirakka

Poropiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Poropiirakka

Poropiirakka

Ainekset10 annosta

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg , esipaistettu

Täyte

0.200 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.300 kg
0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
0.200 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.051 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjalle.
  3. Paista 150 asteessa n. 20 min.
kpl
g
1.6 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.