Poropiirakka

Valio Food Solutions

Poropiirakka

Ainekset10 annosta

0.340 kg

Täyte

0.200 kg
poron kylmäsavurouhetta
0.300 kg
0.267 kg
kananmunia
0.250 kg
0.200 kg
0.002 kg
valkopippuria
0.051 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjalle.
  3. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 20 min.
kpl
g
2.0 kg
222 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
222 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
222 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
210 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.