Porovoileipäkakku

Valio Food Solutions

Porovoileipäkakku

Ainekset4 kpl

Pohja

0.400 kg
ruisleipää viipaleina
0.400 kg
sekaleipää viipaleina
0.800 kg (4 kpl á 0.200 kg)

Kostutukseen

0.600 kg
lihalientä
0.600 kg (4 kpl á 0.150 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg
0.350 kg
kylmäsavuporoa hienonnettuna
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.003 kg
mustapippuria
0.033 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
2.011 kg (4 kpl á 0.503 kg)

Pinnalle

0.300 kg
0.200 kg
0.500 kg (4 kpl á 0.125 kg)

Koristeluun

0.120 kg
kylmäsavuporoa
0.160 kg
oliiviviipaleita
0.073 kg
tuoretta kurkkua
0.353 kg (4 kpl á 0.088 kg)
4.264 kg (4 kpl á 1.066 kg)

Ohje

  1. Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon hienonnettu kylmäsavuporo, ruohosipuli ja mustapippuri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  2. Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet lihaliemellä. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa.
  3. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele.
kpl
g
4.3 kg
233 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
233 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
233 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.