Siirry sisältöön
Porovoileipäkakku

Porovoileipäkakku

Porovoileipäkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,400 kg ruisleipää viipaleina
  • 0,400 kg sekaleipää viipaleina

Kostutukseen

  • 0,600 kg lihalientä

Täyte

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,120 kg kylmäsavuporoa
  • 0,160 kg oliiviviipaleita
  • 0,080 kg kurkkua

Ohje

  1. Valmista täyte: Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Sekoita vaahdon joukkoon hienonnettu kylmäsavuporo, ruohosipuli ja mustapippuri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  2. Annostele täyte vuokiin paksuksi kerrokseksi. Laita tumma leipäviipale täytteen päälle ja paina tiiviisti täytteen päälle. Kostuta leipäviipaleet lihaliemellä. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Kakut voi myös pakastaa.
  3. Vaahdota kerma ja tuorejuusto. Päällystä kakut kerma-tuorejuustovaahdolla ja koristele.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2486 kcal
Proteiini 67,4 g
Hiilihydraatti 114,5 g
Rasva 189,5 g
Tyydyttynyt rasva 105,6 g
Ravintokuitu 19,2 g
Suola 13,7 g
Kalsium 313,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 10,7 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search