Possupastramia, umamista sienisalaattia ja makean hapanta Suomi-chimichurria rapean flatbreadin päällä. Täydellinen vitriinituote.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Possupastramia, umamista sienisalaattia ja makean hapanta Suomi-chimichurria rapean flatbreadin päällä. Täydellinen vitriinituote.
Suomi-chimichurri | |
---|---|
0.025 kg | lehtipersiljaa |
0.030 kg | kirveliä |
0.030 kg | ruohosipulia |
0.005 kg | valkosipulia |
0.010 kg | hienonnettua kuminaa |
0.010 kg | piparjuuritahnaa |
0.050 kg | väkiviinaetikkaa |
0.200 kg | rypsiöljyä |
0.025 kg | tummaa siirappia |
Sienisalaatti | |
0.500 kg | |
0.500 kg | tuoreita herkkusieniä |
Lisäksi | |
1.000 kg | scrocchiarella-leipää |
0.300 kg | possupastramia |
0.100 kg | babypinaattia |
0.085 kg | punasipulia , ohuiksi viipaloituna |
0.010 kg | piparjuurta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.