Possu-sienisalaatti flatbread

Possu-sienisalaatti flatbread
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Possu-sienisalaatti flatbread

Possu-sienisalaatti flatbread

Possupastramia, umamista sienisalaattia ja makean hapanta Suomi-chimichurria rapean flatbreadin päällä. Täydellinen vitriinituote.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Suomi-chimichurri

0.025 kg
lehtipersiljaa
0.030 kg
kirveliä
0.030 kg
ruohosipulia
0.005 kg
valkosipulia
0.010 kg
hienonnettua kuminaa
0.010 kg
piparjuuritahnaa
0.050 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
rypsiöljyä
0.025 kg
tummaa siirappia

Sienisalaatti

0.500 kg
0.500 kg
tuoreita herkkusieniä

Lisäksi

1.000 kg
scrocchiarella-leipää
0.300 kg
possupastramia
0.100 kg
babypinaattia
0.085 kg
punasipulia , ohuiksi viipaloituna
0.010 kg
piparjuurta

Ohje

  1. Suomi-chimichurri

  2. Aja raaka-aineet kutterissa tai blenderissä tasaiseksi massaksi.
  3. Sienisalaatti

  4. Kuivaa viipaloituja herkkusieniä kuumalla pannulla, kunnes nesteet ovat haihtuneet. Glaseeraa pienessä määrässä öljyä. Jäähdytä.
  5. Aja salaattijuusto jäähdytettyjen sienien kanssa kutterissa tasaiseksi massaksi.
  6. Lisäksi

  7. Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  8. Levitä sienisalaattimassa pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele tuoreella kirvelillä ja hienoksi raastetulla piparjuurella.
kpl
g
2.9 kg
206 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
206 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.