Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Prässättyä juustoperunaa
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Prässättyä juustoperunaa
Prässättyä juustoperunaa
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annosta
1.000 kg
Valio perunaviipaleita
sulatettuna
0.600 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.200 kg
Valio Eila® voita
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
parmesaania raastettuna
Ohje
Asettele perunaviipaleet leivinpaperilla vuorattuun Gn 1/3 vuokaan.
Kiehauta kuumaksi kerma, voi ja mausteet. Kaada kuumana perunoiden päälle.
Lisää juusto.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n 20 min. tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
Laita vuoan päälle kevyt paino ja anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 tuntia.
Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja kuumenna uunissa juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa paistetun lihan tai kalan kanssa.
** Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
226
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunaviipale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
226 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
226 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy