Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Prässättyä juustoperunaa
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Prässättyä juustoperunaa
Prässättyä juustoperunaa
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annosta
1.000 kg
Valio perunaviipaleita
sulatettuna
0.600 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.200 kg
Valio Eila® voita
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
parmesaania raastettuna
Ohje
Asettele perunaviipaleet leivinpaperilla vuorattuun Gn 1/3 vuokaan.
Kiehauta kuumaksi kerma, voi ja mausteet. Kaada kuumana perunoiden päälle.
Lisää juusto.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n 20 min. tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
Laita vuoan päälle kevyt paino ja anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 tuntia.
Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja kuumenna uunissa juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa paistetun lihan tai kalan kanssa.
** Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Gluteeniton
Laktoositon
236
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio perunaviipale 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
236 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
236 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›