Prässättyä juustoperunaa

Valio Food Solutions

Prässättyä juustoperunaa

Ainekset6 annosta

1.000 kg
0.600 kg
0.200 kg
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
parmesaania raastettuna

Ohje

  1. Asettele perunaviipaleet leivinpaperilla vuorattuun Gn 1/3 vuokaan.
  2. Kiehauta kuumaksi kerma, voi ja mausteet. Kaada kuumana perunoiden päälle.
  3. Lisää juusto.
  4. Kypsennä uunissa 200 asteessa n 20 min. tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
  5. Laita vuoan päälle kevyt paino ja anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 tuntia.
  6. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja kuumenna uunissa juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa paistetun lihan tai kalan kanssa.
  8. ** Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.2 kg
225 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
225 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Kalsium
115 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
225 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Kalsium
115 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›