Siirry sisältöön
Prässättyä juustoperunaa

Prässättyä juustoperunaa

Prässättyä juustoperunaa

Ainekset


Ohje

  1. Asettele perunaviipaleet leivinpaperilla vuorattuun Gn 1/3 vuokaan.
  2. Kiehauta kuumaksi kerma, voi ja mausteet. Kaada kuumana perunoiden päälle.
  3. Lisää juusto.
  4. Kypsennä uunissa 200 asteessa n 20 min. tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
  5. Laita vuoan päälle kevyt paino ja anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 tuntia.
  6. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja kuumenna uunissa juuri ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa paistetun lihan tai kalan kanssa.


  8. Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 752 kcal
Proteiini 12,7 g
Hiilihydraatti 25 g
Rasva 68,7 g
Tyydyttynyt rasva 40,9 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,8 g
Kalsium 383,2 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 376 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 34,3 g
Tyydyttynyt rasva 20,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • gourmet-suolahiutaleita
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search