Premium Croissant

Premium Croissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Premium Croissant

Premium Croissant

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.040 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
2.000 kg
vehnäjauhoja
3.540 kg (60 kpl à 0.059 kg)

Kaulintaan

1.400 kg
1.400 kg (60 kpl à 0.023 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmunaa
0.089 kg (60 kpl à 0.001 kg)
5.029 kg (60 kpl à 0.084 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Vaivaa taikinaan hyvä sitko.
  2. Laita peitettynä kylmään lepäämään yön yli.
  3. Kauli 8 -10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  5. Kauli taikina 1x3.
  6. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  7. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 20 x 12 cm kolmioiksi.
  8. Rullaa croissantin muotoon.
  9. Nostata croissantit. Voitele kananmunalla.
  10. Paista aluksi 230 asteessa niin, että puhallus ei päällä (6 min). Paiston alussa höyrytys. Anna lämpötilan pudota 190 asteeseen ja höyryluukku lopussa auki. Paistoaika yht. n. 20 minuuttia.
kpl
g
4.8 kg
389 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
389 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
389 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.