Klassikko Prinsessakakku on aina niin toimiva. Vihreä marsipaani saa kakun maistumaan aidolta, diplomaattikerman ja vadelmahillon kera. Se tuo parhaat muistot mieleen.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Klassikko Prinsessakakku on aina niin toimiva. Vihreä marsipaani saa kakun maistumaan aidolta, diplomaattikerman ja vadelmahillon kera. Se tuo parhaat muistot mieleen.
Kakkupohja | |
---|---|
1.000 kg | kananmunia |
0.500 kg | sokeria |
0.480 kg | vehnäjauhoja |
0.120 kg | maissitärkkelystä |
2.100 kg (7 kpl à 0.300 kg) | |
Kostutusvesi | |
1.250 kg | vettä |
0.150 kg | sokeria |
1.400 kg (7 kpl à 0.200 kg) | |
Täyte | |
1.550 kg | |
1.550 kg (7 kpl à 0.221 kg) | |
0.000 kg (7 kpl à 0.000 kg) | |
Vaniljakreemi | |
0.500 kg | |
0.050 kg | |
0.075 kg | sokeria |
0.040 kg | maissitärkkelystä |
0.142 kg | kananmunia |
0.000 kg | vaniljatanko |
0.807 kg (7 kpl à 0.115 kg) | |
Diplomaattikerma | |
3.500 kg | |
0.800 kg | |
4.300 kg (7 kpl à 0.614 kg) | |
Kuorrutus | |
2.700 kg | marsipaania |
0.050 kg | tomusokeria |
2.750 kg (7 kpl à 0.393 kg) | |
Koristeluun | |
0.007 kg | tuoreita kukkia |
0.007 kg (7 kpl à 0.001 kg) | |
12.914 kg (7 kpl à 1.845 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.