Provencen kalaa ja kananmunakastiketta

Provencen kalaa ja kananmunakastiketta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Provencen kalaa ja kananmunakastiketta

Provencen kalaa ja kananmunakastiketta

Ainekset20 annosta

3.000 kg
1.000 kg
0.040 kg
maissitärkkelystä
0.500 kg
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.001 kg
valkopippuria myllystä
0.005 kg
sitruunamehua
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia tai hienonnettua tilliä

Lisäksi

2.000 kg
0.001 kg
kuivattua rosmariinia
0.001 kg
kuivattua timjamia
0.060 kg
balsamicoa
0.015 kg
suolaa
2.000 kg
0.100 kg
0.030 kg
korppujauhoja

Ohje

  1. Paahda kalapalat uunissa rapeiksi.
  2. Sekoita maissitärkkelys maitojuomaan ja kuumenna miltei kiehuvaksi. Hauduta hetki miedolla lämmöllä ja anna suurustua, välillä sekoittaen. Vatkaa sekaan munavoi ja mausta suolalla, pippureilla, sitruunamehulla ja yrteillä.
  3. Mausta paprikasuikaleet 1/1 GN-vuoan pohjalla rosmariinilla, timjamilla, balsamicolla ja puolella määrää suolaa. Levitä päälle kerros perunaviipaleita ja pirskottele pinnalle Oivariini rasva, korppujauhot ja loppu suola. Paista 175 °C uunissa n. 30-45 min.
kpl
g
8.0 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.