Pullahässäkkä

Pullahässäkkä

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
304 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa sulaneet pullat paloiksi. (6 osaan.)

  • Asettele pullapalat leivoskapseliin. Pursota väliin lemon curd ja rahka.

  • Nostata, voitele ja lisää päälle tomusokeri.

  • Paista 200° C n 20 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!