Pullataikina esitaikinalla

Valio Food Solutions

Pullataikina esitaikinalla

Ainekset1 annos

Vehnäesitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (1 kpl á 1.050 kg)

Taikina

0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.600 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
0.800 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
5.050 kg (1 kpl á 5.050 kg)
6.100 kg (1 kpl á 6.100 kg)

Ohje

  1. Sekoita vehnäesitaikinan aineet lämpimään veteen. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa tai yli yön kylmiössä
  2. Vaivaa taikinan aineet esitaikinan joukkoon.
kpl
g
6.1 kg
335 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
335 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
335 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.