Kotimaisilla juureksilla ja syvillä väreillä saa erinomaista meininkiä vitriiniin, makua unohtamatta!
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Kotimaisilla juureksilla ja syvillä väreillä saa erinomaista meininkiä vitriiniin, makua unohtamatta!
Punajuuritahna | |
---|---|
0.375 kg | pakastepunajuurisuikaleita |
0.100 kg | oliiviöljyä |
0.250 kg | |
0.030 kg | sitruunamehua |
0.005 kg | valkosipulia |
0.007 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Mustaleima-lehtikaalipesto | |
0.065 kg | lehtikaalia |
0.021 kg | tuoretta persiljaa |
0.005 kg | valkosipulia |
0.150 kg | rypsiöljyä |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
0.100 kg | |
Lisäksi | |
1.000 kg | scrocchiarella-leipää |
0.200 kg | |
0.160 kg | porkkanaa , ohueksi viipaloituna ja pikkelöitynä |
0.150 kg | palsternakkaa , ohueksi viipaloituna ja pikkelöitynä |
0.008 kg | tuoretta kirveliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.