Punajuuri-AURA flatbread

Punajuuri-AURA flatbread
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Punajuuri-AURA flatbread

Punajuuri-AURA flatbread

Kotimaisilla juureksilla ja syvillä väreillä saa erinomaista meininkiä vitriiniin, makua unohtamatta!

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Punajuuritahna

0.375 kg
pakastepunajuurisuikaleita
0.100 kg
oliiviöljyä
0.250 kg
0.030 kg
sitruunamehua
0.005 kg
valkosipulia
0.007 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Mustaleima-lehtikaalipesto

0.065 kg
lehtikaalia
0.021 kg
tuoretta persiljaa
0.005 kg
valkosipulia
0.150 kg
rypsiöljyä
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.100 kg

Lisäksi

1.000 kg
scrocchiarella-leipää
0.200 kg
0.160 kg
porkkanaa , ohueksi viipaloituna ja pikkelöitynä
0.150 kg
palsternakkaa , ohueksi viipaloituna ja pikkelöitynä
0.008 kg
tuoretta kirveliä

Ohje

  1. Punajuuritahna

  2. Paahda punajuurisuikaleet oliiviöljyn kanssa uunissa 250 °C noin 15 minuuttia.
  3. Sekoita huoneenlämpöiseksi jäähdytetyt punajuuret muiden raaka-aineiden kanssa sekaisin tehosekoittimessa.
  4. Mustaleima-lehtikaalipesto

  5. Poista lehtikaalista lehtiruoti. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja aja tasaiseksi tehosekoittimessa.
  6. Lisäksi

  7. Paahda scrocchiarella-leipää n. 2 min 250 °C uunissa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  8. Levitä punajuuritahna pohjalle ja päällystä flatbread muilla raaka-aineilla. Viimeistele Mustaleima-lehtikaalipestolla ja tuoreella kirvelillä.
kpl
g
2.8 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.