Punajuuri-juustosalaatti

Punajuuri-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punajuuri-juustosalaatti

Punajuuri-juustosalaatti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.006 kg
suolaa
0.300 kg
0.010 kg
piparjuuritahnaa
0.017 kg
rucolaa
0.300 kg

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita n. 5 min ja mausta suolalla. Jäähdytä ja valuta hyvin.
  2. Yhdistä ruokajogurtti ja piparjuuritahna ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää jäähtyneiden punajuurisuikaleiden sekaan. Anna salaatin maustua kylmässä mielellään pari tuntia.
  3. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan kerroksittain juuston ja hienoksi leikatun rucolan kanssa.
kpl
g
1.6 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.