Punajuuri-juustosalaatti

Valio Food Solutions

Punajuuri-juustosalaatti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.006 kg
suolaa
0.300 kg
0.010 kg
piparjuuritahnaa
0.017 kg
rucolaa
0.300 kg

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita n. 5 min ja mausta suolalla. Jäähdytä ja valuta hyvin.
  2. Yhdistä ruokajogurtti ja piparjuuritahna ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää jäähtyneiden punajuurisuikaleiden sekaan. Anna salaatin maustua kylmässä mielellään pari tuntia.
  3. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan kerroksittain juuston ja hienoksi leikatun rucolan kanssa.
kpl
g
1.6 kg
83 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
83 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.