Punajuuri-kikherneröstit

Punajuuri-kikherneröstit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punajuuri-kikherneröstit

Punajuuri-kikherneröstit

Ainekset20 annosta

0.870 kg
esikeitettyjä kikherneitä
0.040 kg
perunajauhoja
0.800 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
0.002 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.010 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
tuoretta persiljaa
0.001 kg
rouhittua mustapippuria
0.003 kg
juoksevaa hunajaa
0.080 kg

Pinnalle:

0.001 kg
rucolaa
0.002 kg
oliiviöljyä

Ohje

  1. Valmistusohje:

  2. Sulata ja valuta punajuurisuikaleet hyvin.
  3. Sekoita kaikki kuiva-aineet ja mausteet hyvin punajuuren sekaan.
  4. Murskaa hieman kikherneitä ja lisää massaan hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi ruokajogurtti ja oivariini. Anna hetken maustua kylmässä.
  5. Nostele massa muotin avulla n. 100g pihveiksi leivinpaperoidulle uunipellille. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20min.
  6. Sekoita olivviöljy ja hienonnettu rucola. Sivele valmiit pihvit. Tarjoa Valio Mustapekka kastikkeen kanssa.
kpl
g
2.0 kg
133 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
133 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.