Punajuuri-lohi carpaccio

Punajuuri-lohi carpaccio
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punajuuri-lohi carpaccio

Punajuuri-lohi carpaccio

Ainekset10 annosta

0.600 kg
0.100 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.085 kg
salottisipulia
0.020 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.060 kg
parmesaania lastuina
0.030 kg
kapriksia
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
suolaa
0.010 kg
oliiviöljyä

Ohje

  1. Suikaloi sipulit freesaa punajuurien kanssa oivariini rasvassa. Lisää sitruunamehu. Asettele lohiviipaleet tarjoiluastiaan ja lisää punajuuri sipuli keskelle annosta keoksi. Lisää sen jälkeen loput aineet
kpl
g
0.9 kg
156 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
156 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.