Punajuuri-maitosuklaatorttu

Valio Food Solutions

Punajuuri-maitosuklaatorttu

Punajuuri-maitosuklaatorttu

Punajuuri ja maitosuklaa ovat erinomainen makupari. Hemmottele asiakkaitasi kokoamalla jälkiruoka lounaalle kippoon tai vuokaan ja piristä kahvitarjoiluja kokoamalla kakkupohjista piiraita.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.900 kg
0.500 kg
punajuurimehua
0.100 kg
sokeria
0.002 kg
vaniljajauhetta
0.750 kg

Maitojauhecrumble

0.125 kg
0.075 kg
0.025 kg
sokeria
0.001 kg
suolaa

Ohje

  1. Keitä punajuurimehua sokerin kanssa kasaan, niin että jäljellä on n. puolet. Mausta vaniljalla. Jäähdytä.
  2. Kostuta sulatetut kakkupohjien kerrokset punajuurimehulla.
  3. Vaahdota suklaakerma ja pursota kakkupohjakerrosten päälle.
  4. Maitojauhecrumble

  5. Sekoita ainekset keskenään ja paahda 160 °C uunissa n. 10-15 min. Ripottele torttujen päälle.
kpl
g
2.4 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›