Siirry sisältöön
Punajuuri-makkarapata

Punajuuri-makkarapata


Ainekset

  • 0,200 kg pekonia
  • 0,150 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,750 kg vettä
  • 0,001 kg maustepippuria
  • 0,019 kg suolaa
  • 0,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 1,500 kg
  • 0,300 kg makkarasuikaleita
  • 0,200 kg maustekurkkukuutioita

Pinnalle

  • 0 kg tuoretta persiljaa

Tarjoiluun


Ohje

  1. Suikaloi pekoni ja ruskista padassa. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja punajuurisuikaleet. Hauduta noin 10 minuuttia.
  2. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja punajuurisuikaleet. Hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Lisää perunakuutiot ja makkarasuikaleet. Hauduta kypsäksi ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Lisää lopuksi maustekurkku ja persiljaa koristeeksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 269 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 29,6 g
Rasva 13 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 3,8 g
Kalsium 30,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta persiljaa
  • Valio smetanaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search