Punajuuri-makkarapata

Valio Food Solutions

Punajuuri-makkarapata

Ainekset9 annosta

0.200 kg
pekonia
0.150 kg
0.750 kg
vettä
0.001 kg
maustepippuria
0.019 kg
suolaa
0.500 kg
1.500 kg
0.300 kg
makkarasuikaleita
0.200 kg
maustekurkkukuutioita

Pinnalle

0.000 kg
persiljaa

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Suikaloi pekoni ja ruskista padassa. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja punajuurisuikaleet. Hauduta noin 10 minuuttia.
  2. Lisää sipuli, vesi, mausteet ja punajuurisuikaleet. Hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Lisää perunakuutiot ja makkarasuikaleet. Hauduta kypsäksi ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Lisää lopuksi maustekurkku ja persiljaa koristeeksi.
kpl
g
3.2 kg
67 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
67 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›