Siirry sisältöön
Punajuuri-makkarasoppa

Punajuuri-makkarasoppa

Punajuuri-makkarasoppa

Ainekset

  • 2,000 kg vähäsuolaista lihalientä
  • 0,002 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,003 kg laakerinlehtiä
  • 0,600 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,500 kg
  • 0,400 kg
    siskonmakkaraa
  • 0,002 kg kuivattua timjamia
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,035 kg kapriksia
  • 0,025 kg hienonnettua ruohosipulia
  • 0,025 kg hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun


Ohje

  1. Keitä kasvikset kypsiksi maustepippurilla, laakerinlehdellä, suolalla ja timjamilla maustetussa lihaliemessä, n. 20 min.
  2. Lisää keittoon makkara paloina sekä kaprikset, ruohosipuli ja persilja. Kuumenna vielä n. 3 min ajan. Laita lautasella annoksen päälle pari lusikallista raejuustoa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 579 kcal
Proteiini 69,7 g
Hiilihydraatti 21,5 g
Rasva 21,6 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 5,5 g
Suola 67,8 g
Kalsium 547,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal
Proteiini 21,8 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 21,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search