Punajuuri-makkarasoppa

Punajuuri-makkarasoppa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punajuuri-makkarasoppa

Punajuuri-makkarasoppa

Ainekset10 annosta

2.000 kg
vähäsuolaista lihalientä
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita
0.003 kg
laakerinlehtiä
0.600 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.500 kg
0.400 kg
siskonmakkaraa

tai nakkia
0.002 kg
kuivattua timjamia
0.006 kg
suolaa
0.035 kg
kapriksia
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.021 kg
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

0.300 kg

Ohje

  1. Keitä kasvikset kypsiksi maustepippurilla, laakerinlehdellä, suolalla ja timjamilla maustetussa lihaliemessä, n. 20 min.
  2. Lisää keittoon makkara paloina sekä kaprikset, ruohosipuli ja persilja. Kuumenna vielä n. 3 min ajan. Laita lautasella annoksen päälle pari lusikallista raejuustoa.
kpl
g
3.2 kg
83 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
83 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.