Punajuuri-piparjuurisalaatti

Valio Food Solutions

Punajuuri-piparjuurisalaatti

Ainekset30 annosta

2.500 kg
0.020 kg
suolaa
0.004 kg
mustapippurirouhetta
0.020 kg
piparjuuriraastetta
0.200 kg
kuivattuja, pehmeitä viikunoita pieninä kuutioina
0.100 kg
paahdettuja pinjansiemeniä
0.750 kg
0.340 kg
salaatinlehtiä (keräsalaattia tai tammenlehtisalaattia)
0.255 kg
rucolaa

Ohje

  1. Höyrykypsennä punajuurisuikaleita n. 7 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon piparjuuri, viikunat, pinjansiemenet ja ruokajogurtti.
  2. Levitä laakealle vadille pestyt ja valutetut salaatinlehdet sekä rucola. Annostele päälle punajuuriseos.
kpl
g
4.2 kg
72 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
72 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
57 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›