Punajuuri-piparjuurisalaatti

Punajuuri-piparjuurisalaatti

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
72 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,500 kg Valio punajuurisuikaleita
0,020 kg suolaa
0,004 kg mustapippurirouhetta
0,020 kg piparjuuriraastetta
0,200 kg kuivattuja, pehmeitä viikunoita pieninä kuutioina
0,100 kg paahdettuja pinjansiemeniä
0,750 kg Valio ruokajogurttia
0,340 kg salaatinlehtiä (keräsalaattia tai tammenlehtisalaattia)
0,255 kg rucolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Höyrykypsennä punajuurisuikaleita n. 7 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita jäähtyneiden punajuurien joukkoon piparjuuri, viikunat, pinjansiemenet ja ruokajogurtti.

  • Levitä laakealle vadille pestyt ja valutetut salaatinlehdet sekä rucola. Annostele päälle punajuuriseos.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!