Punajuuridippi

Valio Food Solutions

Punajuuridippi

Paahdetusta punajuuresta valmistettu dippi on helppo ja monipuolinen lisuke ruokalajeihin tai salaattipöytään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.300 kg
0.150 kg
oliiviöljyä
0.065 kg
sitruunamehua
0.010 kg
valkosipulia
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda punajuurisuikaleet 0,5 dl oliiviöljyn kanssa uunissa 250 °C noin 15 minuuttia.
  2. Sekoita huoneenlämpöiseksi jäähdytetyt punajuuret muiden raaka-aineiden kanssa sekaisin tehosekoittimessa.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
kpl
g
1.0 kg
137 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
137 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.