Punajuurihummus juhlapyöryköille

Punajuurihummus juhlapyöryköille
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Punajuurihummus juhlapyöryköille

Punajuurihummus juhlapyöryköille

Ainekset100 annosta

2.500 kg
Valio punajuurisuikaleita

Maustevoi

0.300 kg
0.050 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria
0.030 kg
jauhettua korianteria
0.020 kg
jauhettua kanelia

Lisäksi

1.100 kg
esikeitettyjä kikherneitä
0.200 kg
sitruunamehua
1.500 kg

Ohje

  1. Laita punajuurisuikaleet GN vuokaan.
  2. Valmista maustevoi punajuurille sekoittamalla mausteet Oivariini rasvaan. Lusikoi maustevoi punajuurisuikaleiden joukkoon. Paahda uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita kuumat juurekset ja anna jäähtyä.
  3. Soseuta sauvasekoittimellla kylmät paahdetut punajuuret, valutetut kikherneet ja jogurtti tasaiseksi tahnaksi. Anna makujen tekeytyä kylmässä. Tarjoile kylmänä lisäkkeenä buffetpöydässä esim. Valio juhlapyöryköiden kanssa.
kpl
g
5.0 kg
115 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.