Punajuurikakku

Valio Food Solutions

Punajuurikakku

Ainekset24 annosta

0.400 kg
0.260 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
leivinjauhetta
0.004 kg
inkivääriä
0.200 kg
0.213 kg
kananmunaa
0.140 kg
fariinisokeria
0.085 kg
sokeria
0.010 kg
vaniljasokeria

Kuorrutus

0.200 kg
0.200 kg
tomusokeria
0.500 kg
0.150 kg
0.000 kg
mintunlehtiä

Ohje

  1. Sulata ja valuta punajuurisuikaleet.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja inkivääri keskenään. Sulata voi.
  3. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukkoon punajuuret, voisula sekä jauhoseos kevyesti sekoittaen.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 25 min tai kunnes kypsä.
  5. Kuorrutus

  6. Vatkaa pehmennyt voi ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatejuustovalmiste ja vaniljakastike varovasti sekoittaen.
  7. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä.
  8. Leikkaa kakku annospaloiksi. Koristele mintunlehdillä.
kpl
g
2.2 kg
314 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
314 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.