Punajuurikroketit

Punajuurikroketit

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
107 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kypsennä punajuurikroketit uunissa.

Lisäksi
  • Sekoita kasvikset maitojauheessa ja kypsennä uunissa 190° C 10 min.

Vinaigrette
  • Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta valmiit kasvikset Vinaigretellä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!