Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Punajuurikroketteja ja marinoituja kasviksia

Ainekset15 annosta

1.320 kg

Lisäksi

1.000 kg
pakasteparsakaalia
1.000 kg
papupalaa pakaste
1.000 kg
1.000 kg
pakasteherneitä
0.030 kg

Vinaigrette

0.015 kg
valkosipulikuutioita, pakaste sulatettuna
0.200 kg
rypsiöljyä
0.020 kg
valkoviinietikkaa

Ohje

  1. Kypsennä punajuurikroketit uunissa.
  2. Lisäksi

  3. Sekoita kasvikset maitojauheessa ja kypsennä uunissa 190° C 10 min.
  4. Vinaigrette

  5. Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta valmiit kasvikset Vinaigretellä.
kpl
g
5.1 kg
101 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
101 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.