Punajuuripatee

Valio Food Solutions

Punajuuripatee

Ainekset14 annosta

1.000 kg
0.200 kg
0.250 kg
0.200 kg
ananasmurskaa
0.021 kg
perunajauhoja
0.178 kg
kananmunia
0.150 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
rakuunaa
0.001 kg
muskottipähkinää
0.005 kg
suolaa

Koristeeksi

0.000 kg
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleet ja sipulikuutiot pehmeiksi.
  2. Soseuta kasvikset. Lisää jäähtyneeseen soseeseen muut ainekset.
  3. Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan, halkaisija 24 cm. Voit tehdä myös pinnoitetussa pateevuoassa. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin tunti. Laita pelti irtopohjaisen vuoan alle.
  4. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä voileipäpöydässä. Jäähdytä hiukan, kumoa ja koristele.
kpl
g
1.7 kg
113 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›