Punajuuripiirakka

Punajuuripiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punajuuripiirakka

Punajuuripiirakka

Ainekset32 annosta

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg

Täyte

0.225 kg
punajuurisuikaleita
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.200 kg
0.002 kg
timjamia
0.089 kg
kananmunia
0.005 kg
suolaa
0.100 kg
etikkapunajuurta
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita ja sipulia n. 8 min. Jäähdytä ja valuta kasvikset hyvin. Yhdistä täytteen ainekset AURA murua lukuun ottamatta ja soseuta tasaiseksi soseeksi esim. sauvasekoittimella.
  2. Sekoita joukkoon lopuksi AURA muru. Levitä täyte sulatetun pizzapohjan päälle ja paista 175 asteessa n. 30 min. Tarjoa piirakkaa kasvisruokana salaatin kanssa tai juustopöydän lämpimäisenä
kpl
g
1.4 kg
177 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
177 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.