Punajuuripoloneesi

Valio Food Solutions

Punajuuripoloneesi

Ainekset40 annosta

2.500 kg
0.012 kg
suolaa
0.002 kg
kuivattua timjamia
0.445 kg
keitettyjä kananmunia
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.100 kg

Ohje

  1. Höyrykypsennä punajuurisuikaleita 10 min. Mausta suolalla ja timjamilla. Hienonna keitetyt munat. Sulata voi ja sekoita voisulaan hienonnettu muna ja persilja. Kuumenna ja levitä seos punajuurien päälle.
kpl
g
5.1 kg
74 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›