Punajuuripossua

Punajuuripossua
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Punajuuripossua

Punajuuripossua

Ainekset10 annosta

1.000 kg
porsaan paistisuikaleita
0.015 kg
0.015 kg
suolaa
1.000 kg
vettä
0.340 kg
pakastesipulikuutioita sulatettuna
0.000 kg
laakerinlehteä
0.010 kg
kokonaista maustepippuria
0.225 kg
juuriselleriä
1.000 kg
punakaalia
0.750 kg
pakastepunajuurisuikaleita
0.010 kg
tuoretta timjamia
0.200 kg
maustekurkkua
0.400 kg

Pinnalle

0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista paistisuikaleet voissa.
  2. Lisää suola, vesi, sipuli, laakerinlehdet ja pippurit. Hauduta n. 20 min.
  3. Lisää ohuiksi suikaleiksi leikattu selleri ja punakaali. Keitä hetki ennen kuin lisäät punajuurisuikaleet.
  4. Mausta timjamilla. Keitä kunnes pata on kypsää. Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot ja Koskenlaskija.
  5. Viimeistele persiljalla.
kpl
g
5.9 kg
72 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
72 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.