Punakaali-omenasalaatti

Valio Food Solutions

Punakaali-omenasalaatti

Ainekset16 annosta

0.600 kg
punakaalia
0.100 kg
rusinoita
0.500 kg

Pinnalle

0.500 kg
Valio raejuustoa

tai Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon

Ohje

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi viipalointikoneella. Lisää kaalin joukkoon rusinat sekä sulatetut ja valutetut omenakuutiot.
  2. Koristele salaatin pinta raejuustolla tai laktoosittomilla salaattijuustokuutioilla. Tarjoa lisäkesalaattina.
kpl
g
1.7 kg
63 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.