Punakaali-omenasalaatti

Punakaali-omenasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Punakaali-omenasalaatti

Punakaali-omenasalaatti

Ainekset16 annosta

0.600 kg
punakaalia
0.100 kg
rusinoita
0.500 kg

Pinnalle

0.500 kg

Ohje

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi viipalointikoneella. Lisää kaalin joukkoon rusinat sekä sulatetut ja valutetut omenakuutiot.
  2. Koristele salaatin pinta raejuustolla tai laktoosittomilla salaattijuustokuutioilla. Tarjoa lisäkesalaattina.
kpl
g
1.7 kg
63 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.