Punnuspiirakka

Punnuspiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Punnuspiirakka

Punnuspiirakka

Ainekset85 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (85 kpl à 0.060 kg)

Täyte

2.550 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
2.550 kg (85 kpl à 0.030 kg)
7.665 kg (85 kpl à 0.090 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Leivo taikinasta 60 g:n pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  3. Paina nousset pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele reunat kananmunalla ja täytä mansikka-raparperitäytteellä.
  4. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.7 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.