Siirry sisältöön
Punnuspiirakka

Punnuspiirakka

Punnuspiirakka

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,015 kg kardemummaa
  • 0,500 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,700 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 2,550 kg Valio mansikka-raparperitäytettä

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Leivo taikinasta 60 g:n pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  3. Paina nousset pullat punnuksella piirakoiksi. Voitele reunat kananmunalla ja täytä mansikka-raparperitäytteellä.
  4. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 186 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 28,8 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Kalsium 20,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 32 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search