Lehtevä voitaikina, punssilla maustettu kreemi ja kiiltävä sokeripomada tekevät elegantin leivoksen, jonka maku säilyy pitkään suussa ja muistoissa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Lehtevä voitaikina, punssilla maustettu kreemi ja kiiltävä sokeripomada tekevät elegantin leivoksen, jonka maku säilyy pitkään suussa ja muistoissa.
Perustaikina | |
---|---|
0.700 kg | vettä |
0.015 kg | suolaa |
1.000 kg | vehnäjauhoja |
1.000 kg | |
2.715 kg (54 kpl à 0.050 kg) | |
Täyte | |
0.810 kg | |
0.400 kg | vettä |
0.135 kg | |
1.345 kg (54 kpl à 0.025 kg) | |
Voikreemi | |
0.500 kg | |
0.120 kg | sokeria |
0.180 kg | vettä |
0.030 kg | punssia |
0.830 kg (54 kpl à 0.015 kg) | |
Pinnalle | |
0.820 kg | pomadaa |
0.820 kg (54 kpl à 0.015 kg) | |
5.710 kg (54 kpl à 0.106 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.