Puoloffee

Puoloffee
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Puoloffee

Helppo ja herkullinen klassikkojälkiruoka maistuu jouluna piparkakulta, täyteläiseltä kinuskilta ja kirpeiltä puolukoilta. Kokoa puoloffeet annoskulhoihin tai isoon tarjoiluvuokaan joululounaalle.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.150 kg
piparkakkuja
0.200 kg
0.170 kg
0.170 kg
0.170 kg
0.040 kg
sokeria
0.002 kg
piparkakkumaustetta
0.002 kg
kardemummaa

Viimeistelyyn

0.020 kg
mantelilastuja
0.017 kg
pistaasipähkinöitä , tai muita pähkinöitä tai siemeniä
0.020 kg
tummaa suklaata

Ohje

  1. Murenna piparkakut annoslaseihin. Lisää jäiset puolukat. Pursota kinuskitäyte päälle. Vaahdota tuorejuusto ja vispikerma ja mausta sokerilla, piparkakkumausteella ja kardemummalla.
  2. Viimeistele annokset mantelilastuilla, pähkinöillä ja rouhitulla tummalla suklaalla.
kpl
g
1.0 kg
293 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
293 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
293 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.