Helppo ja herkullinen klassikkojälkiruoka maistuu jouluna piparkakulta, täyteläiseltä kinuskilta ja kirpeiltä puolukoilta. Kokoa puoloffeet annoskulhoihin tai isoon tarjoiluvuokaan joululounaalle.
Aimo yhteistyöresepti
Helppo ja herkullinen klassikkojälkiruoka maistuu jouluna piparkakulta, täyteläiseltä kinuskilta ja kirpeiltä puolukoilta. Kokoa puoloffeet annoskulhoihin tai isoon tarjoiluvuokaan joululounaalle.
0.150 kg | piparkakkuja |
0.200 kg | |
0.170 kg | |
0.170 kg | |
0.170 kg | |
0.040 kg | sokeria |
0.002 kg | piparkakkumaustetta |
0.002 kg | kardemummaa |
Viimeistelyyn | |
---|---|
0.020 kg | mantelilastuja |
0.017 kg | pistaasipähkinöitä , tai muita pähkinöitä tai siemeniä |
0.020 kg | tummaa suklaata |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.