Puolukka-omenamarenkipiiras

Valio Food Solutions

Puolukka-omenamarenkipiiras

Ainekset12 annosta

0.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
0.001 kg
kanelia
0.025 kg
sokeria

Marenki

0.060 kg
valkuaisia
0.130 kg
sokeria
0.075 kg
mantelirouhetta

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Valmista ensin marenki vaahdottamalla valkuaiset ja lisää sokeria vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes seos on marenkimaista. Lisää joukkoon varovasti nostellen mantelirouhe.
  2. Nosta murotaikina GN 1/2-20 -astiaan ja levitä päälle valutetut omenakuutiot, puolukka ja kaneli. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 20 min. Levitä marenkiseos piirakan päälle ja jatka paistamista, kunnes saa kauniin värin, n. 10 min.
  3. Tarjoa Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
1.2 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›