Siirry sisältöön
Puolukka-vaniljapulla
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Puolukka-vaniljapulla

Puolukka- ja vaniljakreemitäytteen yhteensopivuus tässä pullassa saa aikaiseksi raikkaan lopputuloksen. Tällä täydennät kahvileipävitriini tarjontasi houkuttelevaksi.

Puolukka-vaniljapulla

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,150 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,500 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,400 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 0,800 kg
    Valio puolukkahilloa
    Maistuisiko pinaattiletut puolukkahillolla vai puolukkakääretorttu? Kaunis punainen puolukkahillo sisältää kokonaisia puolukoita ja soveltuu niin suolaisten…
    Valio puolukkahillo 5 kg
  • 0,800 kg
    Valio vaniljakreemitäytettä
    Herkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
    Valio vaniljakreemi 200 g laktoositon

Kuorrute

  • 0,300 kg pomadaa

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 33 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota puolukka ja vaniljakreemitäytettä vuorotellen keskelle taikinaa. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas . Leikkaa nauhat 4cm:n levyisiksi aihioiksi.
  3. Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla. Paista pullat 230 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia
  4. Viimeistele pullat pomadalla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 322 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 53,8 g
Rasva 8,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,6 g
Kalsium 34,2 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 290 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 48,5 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search