Puolukka-vaniljapulla

Puolukka-vaniljapulla
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Puolukka-vaniljapulla

Puolukka-vaniljapulla

Puolukka- ja vaniljakreemitäytteen yhteensopivuus tässä pullassa saa aikaiseksi raikkaan lopputuloksen. Tällä täydennät kahvileipävitriini tarjontasi houkuttelevaksi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.500 kg
2.400 kg
vehnäjauhoja
4.780 kg (60 kpl à 0.080 kg)

Täyte

0.800 kg
0.800 kg
1.600 kg (60 kpl à 0.027 kg)

Kuorrute

0.300 kg
pomadaa
0.300 kg (60 kpl à 0.005 kg)
6.680 kg (60 kpl à 0.111 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 33 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota puolukka ja vaniljakreemitäytettä vuorotellen keskelle taikinaa. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas . Leikkaa nauhat 4cm:n levyisiksi aihioiksi.
  3. Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla. Paista pullat 230 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia
  4. Viimeistele pullat pomadalla.
kpl
g
6.7 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.