Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Puolukkakääretorttu
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Puolukkakääretorttu
Puolukkakääretorttu
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
16 annosta
0.550 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositon
Kostutus
0.150 kg
Valio maitoa
Täyte
0.400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.240 kg
Valio puolukkahilloa
0.160 kg
Valio puolukoita
0.085 kg
sokeria
0.300 kg
Valio kuohukermaa
0.010 kg
liivatelehteä
0.015 kg
sitruunamehua
Ohje
Kostuta vetopohja maidolla.
Liota liivatelehtiä noin 10 minuuttia kylmässä vedessä ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun.
Sekoita täytteen aineet keskenään, puolukat survottuina ja kerma vaahdotettuna.
Levitä täyte pohjalle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.7 kg
260
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio tumma vetopohja 430 g x 6 / 2,58 kg
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio puolukkahillo 5 kg
Valio puolukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kuohukerma 2 dl
Ravintosisältö annoksessa
Energia
260 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
260 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›