Puolukkakääretorttu

Valio Food Solutions

Puolukkakääretorttu

Puolukkakääretorttu

Ainekset16 annosta

0.550 kg

Kostutus

0.150 kg

Täyte

0.400 kg
0.240 kg
0.160 kg
0.085 kg
sokeria
0.300 kg
0.010 kg
liivatelehteä
0.015 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Kostuta vetopohja maidolla.
  2. Liota liivatelehtiä noin 10 minuuttia kylmässä vedessä ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun.
  3. Sekoita täytteen aineet keskenään, puolukat survottuina ja kerma vaahdotettuna.
  4. Levitä täyte pohjalle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä.
kpl
g
1.7 kg
255 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
255 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›