Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Puolukkakääretorttu
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Puolukkakääretorttu
Puolukkakääretorttu
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
16 annosta
0.550 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositon
Kostutus
0.150 kg
Valio maitoa
Täyte
0.400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.240 kg
Valio puolukkahilloa
0.160 kg
Valio puolukoita
0.085 kg
sokeria
0.300 kg
Valio kuohukermaa
0.010 kg
liivatelehteä
0.015 kg
sitruunamehua
Ohje
Kostuta vetopohja maidolla.
Liota liivatelehtiä noin 10 minuuttia kylmässä vedessä ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun.
Sekoita täytteen aineet keskenään, puolukat survottuina ja kerma vaahdotettuna.
Levitä täyte pohjalle ja kääri rullalle. Anna vetäytyä pari tuntia kylmässä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.7 kg
260
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio tumma vetopohja 430 g x 6 / 2,58 kg
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio puolukkahillo 5 kg
Valio puolukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kuohukerma 2 dl
Ravintosisältö annoksessa
Energia
260 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
260 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy