Puolukkakupoli

Valio Food Solutions

Puolukkakupoli

Ainekset14 annosta

0.215 kg
0.050 kg
0.120 kg

Täyte

0.012 kg
liivatelehteä
0.015 kg
sitruunamehua
0.750 kg
0.170 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.450 kg
0.300 kg

Koristeeksi

0.000 kg

Ohje

  1. Kostuta vetopohjan puolikas maidolla ja sivele pinnalle puolukkahillo. Leikkaa pala GN 1/3-65 -astiaan pohjalle ja suikaleet reunoille.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia.
  3. Survo puolukat ja lisää rahkan joukkoon yhdessä sokerien kanssa.
  4. Liuota liivatelehdet kuumaan sitruunamehuun ja lisää seos rahkaseokseen. Nostele kermavaahto lopuksi joukkoon. Kaada seos astiaan vetopohjan päälle.
  5. Levitä loput vetopohjan palat kanneksi päälle. Anna hyytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  6. Kumoa tarjolle. Koristele puolukoilla sekä tomusokerilla.
kpl
g
2.2 kg
163 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
163 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›