Puolukkaleipä

Puolukkaleipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Puolukkaleipä

Puolukkaleipä

Ainekset6 kpl

1.000 kg
0.030 kg
suolaa
0.075 kg
hiivaa
0.400 kg
siirappia
0.060 kg
vehnäleseitä
0.250 kg
mämmimaltaita
0.200 kg
ruisjauhoja
0.900 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
3.215 kg (6 kpl à 0.536 kg)
3.215 kg (6 kpl à 0.536 kg)

Ohje

  1. Sekoita 35 asteiseksi lämmitetyn piimän joukkoon taikinan muut aineet
  2. Annostele taikina 1 l:n vetoisiin voideltuihin leipävuokiin
  3. Nostata leipiä kaksi tuntia höyrykaapissa
  4. Paista leivät 170 asteisessa uunissa noin 2 tuntia
  5. Pussita leivät. Leipä on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
kpl
g
3.2 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›