Puolukkaleipä

Valio Food Solutions

Puolukkaleipä

Ainekset6 kpl

1.000 kg
0.030 kg
suolaa
0.075 kg
hiivaa
0.400 kg
siirappia
0.060 kg
vehnäleseitä
0.250 kg
mämmimaltaita
0.200 kg
ruisjauhoja
0.900 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
3.215 kg (6 kpl á 0.536 kg)
3.215 kg (6 kpl á 0.536 kg)

Ohje

  1. Sekoita 35 asteiseksi lämmitetyn piimän joukkoon taikinan muut aineet
  2. Annostele taikina 1 l:n vetoisiin voideltuihin leipävuokiin
  3. Nostata leipiä kaksi tuntia höyrykaapissa
  4. Paista leivät 170 asteisessa uunissa noin 2 tuntia
  5. Pussita leivät. Leipä on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
kpl
g
3.2 kg
204 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
204 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,0 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.