Puolukkamurokuppi

Valio Food Solutions

Puolukkamurokuppi

Ainekset70 kpl

Murotaikina

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
leivinjauhetta
0.900 kg
vehnäjauhoja
2.110 kg (70 kpl á 0.030 kg)

Täyte 1.

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl á 0.020 kg)

Täyte 2.

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl á 0.020 kg)

Kaurastroisseli

0.100 kg
0.100 kg
fariinisokeria
0.250 kg
kaurahiutaleita
0.450 kg (70 kpl á 0.006 kg)
5.360 kg (70 kpl á 0.077 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa murotaikinalla Ø 8 cm:n bebevuoat. Pursota murotaikinan päälle vanilja-jogurttiitäytettä ja sen päälle puolukkatäytettä.
  4. Valmista kaurastroisseli. Sekoita voin joukkoon fariinisokeri. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet.
  5. Ripottele kauratroisselia tasainen kerros puolukkatäytteen pinnalle.
  6. Paista murokupit 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
5.3 kg
331 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
331 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.