Puolukkapiiras

Valio Food Solutions

Puolukkapiiras

Ainekset32 palaa

1.000 kg
0.500 kg
0.500 kg
leipäjuustoa

Kuorrutus

0.150 kg
0.200 kg
kaurahiutaleita
0.255 kg
sokeria
0.100 kg
0.020 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Nosta taikinapohjat leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Paina keskisauma kiinni sulaneena.
  2. Levitä päälle sulaneet puolukat ja viipaloitu juustoleipä. Kiehauta kuorrutusaineet ja levitä pinnalle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min. Leikkaa jäähtyneenä
kpl
g
2.5 kg
331 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
331 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.