Puolukkaruutu

Valio Food Solutions

Puolukkaruutu

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Taikina

0.600 kg
0.600 kg
sokeria
0.600 kg
kananmunia
0.600 kg
vehnäjauhoja
0.015 kg
leivinjauhetta
2.415 kg (60 kpl à 0.040 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (60 kpl à 0.017 kg)

Koristelu

0.300 kg
1.000 kg
0.500 kg
puolukoita
1.800 kg (60 kpl à 0.030 kg)
5.215 kg (60 kpl à 0.087 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi.
  3. Lisää kananmunat vähitellen.
  4. Lisää siivilöidyt jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe.
  5. Kaada massa reunalliseen vuokaan.
  6. Pursota raidat puolukkatäytettä pinnalle.
  7. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.
  8. Koristelu

  9. Vaahdota kerma ja kanelicurd kuohkeaksi vaahdoksi
  10. Koristele ruudut vaahdolla.
  11. Koristele puolukoilla.
kpl
g
5.2 kg
300 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
300 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›