Puolukkaruutu

Puolukkaruutu
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Puolukkaruutu

Puolukkaruutu

Kanelicurd ja puolukka toimivat yhteen. Levypiirakka versiolla leivot isonkin määrän käden käänteessä.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Taikina

0.600 kg
0.600 kg
sokeria
0.600 kg
kananmunia
0.600 kg
vehnäjauhoja
0.015 kg
leivinjauhetta
2.415 kg (60 kpl à 0.040 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (60 kpl à 0.017 kg)

Koristelu

0.300 kg
1.000 kg
0.500 kg
puolukoita
1.800 kg (60 kpl à 0.030 kg)
5.215 kg (60 kpl à 0.087 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi.
  3. Lisää kananmunat vähitellen.
  4. Lisää siivilöidyt jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe.
  5. Kaada massa reunalliseen vuokaan.
  6. Pursota raidat puolukkatäytettä pinnalle.
  7. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.
  8. Koristelu

  9. Vaahdota kerma ja kanelicurd kuohkeaksi vaahdoksi
  10. Koristele ruudut vaahdolla.
  11. Koristele puolukoilla.
kpl
g
5.2 kg
299 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
299 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
299 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.