Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Puolukkasalsa
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Puolukkasalsa
Puolukkasalsa
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
100 annosta
1.500 kg
puolukkaa
0.400 kg
FS omenakuutioita
0.300 kg
tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
Ohje
Sekoita kohmeiset puolukat ja omenakuutiot keskenään ja makeuta ruokosokerisiirapilla. Tarjoile puolukkasalsaa kasviskaalikääryleiden kanssa.
Lisukkeeksi
Rosmariinissa haudutetut kasviskaalikääryleet
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
82
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS omenakuutio 5 kg x 2 / 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
82 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
82 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›