Purjopekonipiirakka

Purjopekonipiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Purjopekonipiirakka

Purjopekonipiirakka

Ainekset4 kpl

Taikina

0.625 kg
0.625 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
vettä
1.510 kg (4 kpl à 0.378 kg)

Täyte

1.000 kg
0.850 kg
pakaste purjoviipaleita
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
pekonia
0.006 kg
rouhittua mustapippuria
2.326 kg (4 kpl à 0.581 kg)

Munakerma

1.000 kg
1.000 kg
kananmunaa
0.020 kg
suolaa
2.020 kg (4 kpl à 0.505 kg)
5.856 kg (4 kpl à 1.464 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjataikina. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 28 cm:n piirakkavuoat.
  3. Freesaa purjo ja sipulikuutiot kevyesti. Paista pekonit kauniin ruskeiksi.
  4. Laita piirakkavuokiin sipulit, purjo, Koskenlaskija® muru ja pekoniviipaleet. Ripottele pinnalle mustapippuria.
  5. Sekoita kerma , munat ja suola. Kaada seos vuokiin täytteiden päälle.
  6. Paista piirakat 180 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
kpl
g
6.1 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.