Siirry sisältöön
Purjopekonipiirakka

Purjopekonipiirakka

Purjopekonipiirakka

Ainekset

Taikina

Täyte

  • 1,000 kg
    Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosi
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e2,5 kg voimakas murennettu laktoositon
  • 1,000 kg pakaste purjoviipaleita
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,300 kg pekonia
  • 0,006 kg rouhittua mustapippuria

Munakerma


Ohje

  1. Valmista pohjataikina. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 28 cm:n piirakkavuoat.
  3. Freesaa purjo ja sipulikuutiot kevyesti. Paista pekonit kauniin ruskeiksi.
  4. Laita piirakkavuokiin sipulit, purjo, Koskenlaskija® muru ja pekoniviipaleet. Ripottele pinnalle mustapippuria.
  5. Sekoita kerma, munat ja suola. Kaada seos vuokiin täytteiden päälle.
  6. Paista piirakat 180 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3457 kcal
Proteiini 115,1 g
Hiilihydraatti 140,6 g
Rasva 272,4 g
Tyydyttynyt rasva 147 g
Ravintokuitu 14,5 g
Suola 15,7 g
Kalsium 2118,5 mg
D-vitamiini 6,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 9,3 g
Rasva 18,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search