Purjopekonipiirakka

Valio Food Solutions

Purjopekonipiirakka

Ainekset4 kpl

Taikina

0.625 kg
0.625 kg
vehnäjauhoja
0.010 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
vettä
1.510 kg (4 kpl á 0.378 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg
0.200 kg
0.300 kg
pekonia
0.006 kg
rouhittua mustapippuria
2.506 kg (4 kpl á 0.627 kg)

Munakerma

1.000 kg
1.000 kg
kananmunaa
0.020 kg
suolaa
2.020 kg (4 kpl á 0.505 kg)
6.036 kg (4 kpl á 1.509 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjataikina. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3x3. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 28 cm:n piirakkavuoat.
  3. Freesaa purjo ja sipulikuutiot kevyesti. Paista pekonit kauniin ruskeiksi.
  4. Laita piirakkavuokiin sipulit, purjo, Koskenlaskija® muru ja pekoniviipaleet. Ripottele pinnalle mustapippuria.
  5. Sekoita kerma , munat ja suola. Kaada seos vuokiin täytteiden päälle.
  6. Paista piirakat 180 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
kpl
g
6.1 kg
232 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
232 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
232 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
136 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.