Äänekoskella valmistettavan AURA juuston kunniaksi ja Keskisuomalaista ruokakulttuuria kunnioittaen höystimme lisukkeet sinihomejuustoisiksi. Valitse asiakaskunnan mukaan pääproteiini ja tarjoile herkkulisukkeilla.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Äänekoskella valmistettavan AURA juuston kunniaksi ja Keskisuomalaista ruokakulttuuria kunnioittaen höystimme lisukkeet sinihomejuustoisiksi. Valitse asiakaskunnan mukaan pääproteiini ja tarjoile herkkulisukkeilla.
Pyörykät | |
---|---|
2.000 kg | pieniä raakapakaste lihapyöryköitä tai Valio kypsiä lihapyöryköitä tai Valio Voimakasvispyöryköitä tai Valio kasviskroketteja |
AURA kermakastike | |
0.500 kg | lihalientä tai kasvislientä |
0.060 kg | tummaa suurustejauhetta |
0.500 kg | |
0.300 kg | |
0.004 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
AURA muusi | |
1.500 kg | lihalientä tai kasvislientä |
0.500 kg | |
1.750 kg | pakasteperunamuusiaineksia |
0.300 kg | |
0.005 kg | suolaa |
0.020 kg | hienonnettua ruohosipulia |
Lisukkeet | |
0.750 kg | esikypsennettyjä punajuurilohkoja |
0.050 kg | balsamicoa |
0.500 kg | suolakurkkua |
0.500 kg | |
0.100 kg | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.