Pyöryköitä, AURA kermakastiketta ja AURA muusia

Pyöryköitä, AURA kermakastiketta ja AURA muusia
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pyöryköitä, AURA kermakastiketta ja AURA muusia

Pyöryköitä, AURA kermakastiketta ja AURA muusia

Äänekoskella valmistettavan AURA juuston kunniaksi ja Keskisuomalaista ruokakulttuuria kunnioittaen höystimme lisukkeet sinihomejuustoisiksi. Valitse asiakaskunnan mukaan pääproteiini ja tarjoile herkkulisukkeilla.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Pyörykät

2.000 kg
pieniä raakapakaste lihapyöryköitä

tai Valio kypsiä lihapyöryköitä
tai Valio Voimakasvispyöryköitä
tai Valio kasviskroketteja

AURA kermakastike

0.500 kg
lihalientä

tai kasvislientä
0.060 kg
tummaa suurustejauhetta
0.500 kg
0.300 kg
0.004 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

AURA muusi

1.500 kg
lihalientä

tai kasvislientä
0.500 kg
1.750 kg
pakasteperunamuusiaineksia
0.300 kg
0.005 kg
suolaa
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Lisukkeet

0.750 kg
esikypsennettyjä punajuurilohkoja
0.050 kg
balsamicoa
0.500 kg
suolakurkkua
0.500 kg
0.100 kg
sokeria

Ohje

  1. Pyörykät

  2. Kypsennä tai kuumenna valitsemasi pyörykät.
  3. AURA kermakastike

  4. Kiehauta ja suurusta liemi. Lisää ruokakerma ja AURA. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. AURA muusi

  6. Kuumenna liemi ja ruokakerma. Lisää perunasoseaines ja vatkaa tasaiseksi. Mausta AURA juustolla, suolalla ja ruohosipulilla.
  7. Lisukkeet

  8. Paahda punajuurilohkoja 185 °C uunissa n. 15 min. Mausta balsamicolla.
  9. Viipaloi suolakurkut ja sokeroi puolukat.
kpl
g
9.0 kg
122 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
122 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.