Pyttipannu

Valio Food Solutions

Pyttipannu

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.400 kg
0.600 kg
lenkkimakkaraa kuutioina
1.500 kg
0.012 kg
yrttisuolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia

Lisäksi

0.000 kg
kananmunia
0.000 kg
etikkapunajuurta
0.000 kg
maustekurkkua
0.000 kg

Ohje

  1. Kuullota sipulit voissa pannulla. Lisää joukkoon makkarakuutiot ja ruskista kuutioita hieman. Lisää joukkoon jäiset perunakuutiot ja paista seosta kunnes peruna kypsyy. Mausta ja tarkista maku.
  2. Tarjoa pyttipannun lisäkkeenä hyydytettyjä munia, etikkapunajuuria, maustekurkkuja ja raejuustoa.
kpl
g
2.0 kg
101 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
101 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.