Raejuusto-katkarapusalaatti

Valio Food Solutions

Raejuusto-katkarapusalaatti

Ainekset20 annosta

Marinoitu punasipuli

0.100 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
punaviinietikkaa
0.030 kg
fariinisokeria
0.020 kg
suolaa
0.170 kg
punasipulia

Salaatti

0.300 kg
jääsalaattia
0.500 kg
1.000 kg
0.500 kg
0.184 kg
kurkkua kuutioina
0.200 kg
maustekurkkua kuutioina
0.194 kg
tomaattia kuutioina
0.200 kg
vihreitä oliiviviipaleita

Kastike

0.400 kg
0.200 kg
makeaa chilikastiketta
0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Valmista marinadi kuumentamalla liemi kattilassa. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja kaada kuuma marinadi punasipulien päälle. Anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
  2. Sulata ja valuta katkaravut.
  3. Paista papumix uunissa 170 asteessa n. 3 min. Jäähdytä.
  4. Revi salaatti. Kokoa ainekset salaatiksi.
  5. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa erikseen
  6. Salaatin kanssa sopii hyvin Valio isopehmo sämpylät.
kpl
g
3.0 kg
93 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
93 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.