Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Raejuustohyytelöä
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raejuustohyytelöä
Raejuustohyytelöä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.500 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0.020 kg
liivatelehtiä
0.400 kg
Valio vispikermaa
0.170 kg
sokeria
0.030 kg
sitruunamehua
0.600 kg
Valio raejuustoa
Tarjoiluun
0.400 kg
mangososetta
0.050 kg
sokeria
Ohje
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Sulata liivatteet pieneen tilkkaan (1/2 rkl) kiehuvaa appelsiinitäysmehua. Vaahdota kevytvispi.
Sekoita kaikki aineet keskenään, lopuksi vaahdotettu kevytvispi kevyesti nostellen.
Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun GN 1/2-65 -astiaan. Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
Yhdistä mangosose ja sokeri. Tarjoa kastikkeena raejuustohyytelön kanssa.
Vinkki
Hyytelön kanssa sopii tarjottavaksi myös Valio marjakeitot.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.1 kg
Gluteeniton
Laktoositon
153
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio appelsiinitäysmehu 1 l perinteinen
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio raejuusto 2,5 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
153 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
153 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy