Raejuustohyytelöä

Raejuustohyytelöä

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
153 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0,020 kg liivatelehtiä
0,400 kg Valio vispikermaa
0,170 kg sokeria
0,030 kg sitruunamehua
0,600 kg Valio raejuustoa
Tarjoiluun
0,400 kg mangososetta
0,050 kg sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Sulata liivatteet pieneen tilkkaan (1/2 rkl) kiehuvaa appelsiinitäysmehua. Vaahdota kevytvispi.

  • Sekoita kaikki aineet keskenään, lopuksi vaahdotettu kevytvispi kevyesti nostellen.

  • Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun GN 1/2-65 -astiaan. Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

  • Yhdistä mangosose ja sokeri. Tarjoa kastikkeena raejuustohyytelön kanssa.

VINKKI
  • Hyytelön kanssa sopii tarjottavaksi myös Valio marjakeitot.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!