Raejuustohyytelökakku

Valio Food Solutions

Raejuustohyytelökakku

Ainekset16 annosta

0.400 kg
0.170 kg
sokeria
0.020 kg
liivatelehtiä
0.030 kg
sitruunamehua
0.600 kg
0.400 kg

Tarjoiluun

0.400 kg
mangososetta
0.025 kg
sokeria

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Liuota kiehuvaan appelsiinimehutilkkaan. Vaahdota kerma. Sekoita kaikki ainekset keskenään, lopuksi kermavaahto kevyesti nostellen.
  2. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdottuun GN 1/2-65 astiaan. Anna hyytyä kylmässä, mielellään yön yli.
  3. Makeuta mangosose sokerilla ja tarjoa kastikkeena.
kpl
g
2.0 kg
150 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›