Raejuustovanukas

Valio Food Solutions

Raejuustovanukas

Ainekset10 annosta

0.222 kg
kananmunia
0.085 kg
sokeria
0.028 kg
mantelirouhetta
0.600 kg
0.250 kg
0.050 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
vaniljasokeria

Vadelmakastike

0.200 kg
vadelmasosetta
0.040 kg
sokeria

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jaa voideltuihin annosvuokiin tai GN 1/2-65 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min, kunnes saa väriä.
  2. Tarjoa juustovanukas vadelmakastikkeen tai Valio vadelmakeiton ja kermavaahdon kera.
kpl
g
1.2 kg
126 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
126 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›