Rahka-ananas-greippikierre

Valio Food Solutions

Rahka-ananas-greippikierre

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.200 kg
kananmunia
0.040 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.815 kg (80 kpl á 0.060 kg)

Pohja

2.000 kg
2.000 kg (80 kpl á 0.025 kg)

Täyte

2.000 kg
1.000 kg
3.000 kg (80 kpl á 0.038 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmunaa
0.089 kg (80 kpl á 0.001 kg)

Paiston jälkeen

0.500 kg
0.570 kg
tuoreita marjoja
1.070 kg (80 kpl á 0.013 kg)
10.974 kg (80 kpl á 0.137 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Leikkaa murotaikinasta aihio ø 9cm paistorenkaan sisään.
  5. Kauli taikina 10 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 2cm leveitä kaistaleita.
  6. Kierrä taikina ja asettele murotaikinan päälle.
    Kierrä taikina ja asettele murotaikinan päälle.
  7. Nostata. Voitele kananmunalla.
  8. Pursota keskelle rahka-jogurttitäytettä.
  9. Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
  10. Jäähdytä. Pursota keskelle ananas-greippitäytettä.
  11. Koristele pinta marjoilla ja kuorruta kirkaskuumahyytelöllä.
kpl
g
10.4 kg
306 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
306 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.