Rahka-ananas-greippikierre

Rahka-ananas-greippikierre

Teollisuus
306 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Croissanttaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,200 kg kananmunia
0,040 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,150 kg hiivaa
0,100 kg Valio voita
1,900 kg vehnäjauhoja
1,200 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
4,815 kg 80 kpl á 0,060 kg
Pohja
2,000 kg Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
2,000 kg 80 kpl á 0,025 kg
Täyte
2,000 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
1,000 kg Valio ananas-greippitäytettä
3,000 kg 80 kpl á 0,038 kg
Voiteluun
0,089 kg kananmunaa
0,089 kg 80 kpl á 0,001 kg
Paiston jälkeen
0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,570 kg tuoreita marjoja
1,070 kg 80 kpl á 0,013 kg
10,974 kg 80 kpl á 0,137 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä

  • Leikkaa murotaikinasta aihio ø 9cm paistorenkaan sisään.

  • Kauli taikina 10 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 2cm leveitä kaistaleita.

  • Kierrä taikina ja asettele murotaikinan päälle.

  • Nostata. Voitele kananmunalla.

  • Pursota keskelle rahka-jogurttitäytettä.

  • Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.

  • Jäähdytä. Pursota keskelle ananas-greippitäytettä.

  • Koristele pinta marjoilla ja kuorruta kirkaskuumahyytelöllä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!