Rahka-ananaspulla

Rahka-ananaspulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-ananaspulla

Rahka-ananaspulla

Ainekset100 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.150 kg
kananmunia
0.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
4.825 kg (100 kpl à 0.048 kg)

Täyte

0.700 kg
0.700 kg (100 kpl à 0.007 kg)

Rahkatäyte

0.800 kg
0.500 kg
sokeria
0.500 kg
0.250 kg
2.050 kg (100 kpl à 0.020 kg)
7.575 kg (100 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille tasainen kerros ananas-greippitäytettä. Rullaa nauhat. Leikkaa rullista 55 g:n paloja. Aseta palat pelleille "häntä" alas
  3. Nostata pullat
  4. Valmista rahkatäyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon täytteen muut aineet. Voitele pullat kananmunalla. Pursota rahkatäyte pullien pinnalle.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
kpl
g
7.6 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.