Siirry sisältöön
Rahka-ananaspulla

Rahka-ananaspulla

Rahka-ananaspulla

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,150 kg hiivaa
  • 0,150 kg kananmunia
  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,500 kg vehnäjauhoja

Täyte

Rahkatäyte


Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille tasainen kerros ananas-greippitäytettä. Rullaa nauhat. Leikkaa rullista 55 g:n paloja. Aseta palat pelleille "häntä" alas
  3. Nostata pullat
  4. Valmista rahkatäyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon täytteen muut aineet. Voitele pullat kananmunalla. Pursota rahkatäyte pullien pinnalle.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 254 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 33,7 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Kalsium 18,4 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 339 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 44,9 g
Rasva 14,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search