Rahka-aprikoosipitko

Rahka-aprikoosipitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-aprikoosipitko

Rahka-aprikoosipitko

Ainekset22 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (22 kpl à 0.234 kg)

Täyte

1.760 kg
1.760 kg (22 kpl à 0.080 kg)

Rahkatäyte

1.500 kg
0.375 kg
sokeria
0.375 kg
kananmunia
0.105 kg
0.180 kg
2.535 kg (22 kpl à 0.115 kg)

Stroisseli

0.090 kg
0.090 kg
sokeria
0.270 kg
vehnäjauhoja
0.450 kg (22 kpl à 0.020 kg)
9.885 kg (22 kpl à 0.449 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota nauhoille kaksi raitaa aprikoositäytettä.
  3. Taita nauhat täytteen päälle siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa omenaleivosleikkurilla kuvio nauhojen reunoihin. Leikkaa nauhat 30 cm:n pituisiksi pitkoiksi. Nostata pitkot.
  4. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet tasaiseksi täytteeksi.
  5. Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja pursota keskelle rahkatäytettä. Ripottele pinnalle stroisselia.
  6. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia.
kpl
g
11.0 kg
276 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
276 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.